• Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

PLAN INTEGRITETA

U skladu sa članom 59. Zakona o prevenciji i suzbijanju korupcije u Kantonu Sarajevo objavljujemo Plan integriteta za našu školu, a isti možete pogledati OVDJE.

UPIS DJECE ZA ŠK.2023/2024.

 

SAGLASNOST ZA UPIS DJECE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

DODATNA POJAŠNJENJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

 

DAN DJEČIJE RADOSTI 2022.

Još jedna godina se bliži kraju i još jednom smo je ispratili s osmjesima i sjajnom zabavom. Produženi boravak je još jednom napravio sjajnu priredbu u kojoj smo mogli svi uživati. Podjela paketića i silazak Djeda Mraza  su bili šlag na krajusmiley

Velika zahvalnost roditeljima i djeci koji su bili beskrajno strpljivi i na taj način ovu priredbu učinili još boljom. Veliko hvala svima što se nije stvarala gužva prilikom podjele i što ste tako omogućili da svi polako mogu bez žurbe fotografisati. Hvala na osmjesima i super raspoloženju, neka naredna godina donese samo to u naše živote

 

smileySRETNA NOVA GODINA, NEKA DONESE  ZDRAVLJA I VESELJA smiley

 

    

    

   

    

    

    

  

Video s priredbe možete preuzeti sa dole navedenog linka:

https://files.fm/u/dp5ym67q9

HUMANITARNA POMOĆ ZA RODITELJSKU KUĆU

U organizaciji Vijeća roditelja naše škole pokrenuta je akcija prikupljanja pomoći za Roditeljsku kuću. Kao i svaka humanitarna akcija do sada i ova je završena izuzetno uspješno uz veliki odziv učenika i roditelja. Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali, a posebne riječi hvale dugujemo roditeljima koji su i dostavili sve ono što smo prikupili.

    

    

 

Oglasna ploča

e-Dnevnik

Foto album

Naši prijatelji

 • 9malezija1.png
 • opcina_novi_grad1.png
 • osce1.png

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.