JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
  • Naša škola

    Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

  • Ćamil Sijarić

    Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

  • Ko smo mi

    Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

Osnovna škola Ćamil Sijarić

DOČEK ĐAKA PRVAKA

Jučer smo imali veliku čast i zadovoljstvo da ugostimo naše drage prvačiće i njihove roditelje. Bilo je tu nekih poznatih lica, neki slični pokreti  i pogledi su bili karakteristični za njihovu braću ili sestre, a bilo je i novih o kojima ćemo tek da naučimo. Prigodnim programom koji su spremili prošlogodišnji prvačići zaželjeli smo dobrodošlicu našim malim drugarima. Općina Novi Grad je kao i uvijek uz naše đake prvake i tako je ove godine za naše najmlađe obezbjedila anatomske ruksake i školski pribor. Jedno veliko hvala u ime svih nas! Veliko hvala roditeljima na strpljenju i kooperativnosti, želimo Vam mnogo sreće i zdravlja u narednim godinama.

    

    

SPISAK UDŽBENIKA KOJI ĆE SE KORISTIT U ŠKOLSKOJ 2018/2019. GODINI

SPISAK UDŽBENIKA KOJI ĆE SE KORISTITI U ŠKOLSKOJ 2018/2019. GODINI MOŽETE PREUZETI OVDJE.

OBAVJEST ZA UPIS PRVAČIĆA

OBAVJEŠTENJE ZA UPIS PRVAČIĆA MOŽETE PREUZETI OVDJE.

IGRE BEZ GRANICA

Merkur BH osiguranje je kao nastavak svog projekta "U zdravoj školi zdrava djeca" ove godine organizovalo "Igre bez granica". Novitet je u tome što ekipe za ove igre trebaju sačinjavati roditelji, učenici/ce i nastavnici/ce. Naša ekipa je učestvovala na predkvalifikacijskom takmičenju koje se održalo u Tuzli i pokazali su zavidne sposobnosti koje su ih odvele u finalno takmičenje koje će se održati u Sarajevu 2.6.2018. godine ispred SCC-a sa početkom u 11,00 sati. Zato zagrijte dlanove  i u subotu dođite da gromoglasno podržite našu ekipu.

    

    

 

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.