JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
 • Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

OBAVJEŠTENJE ZA IX RAZREDE - VAŽNO!

OBAVJEŠTENJE ZA IX RAZREDE VEZANO ZA EKSTERNU MATURU MOŽETE PREUZETI OVDJE.

PRIREDBA ZA RAMAZANSKI BAJRAM

Svake godine s velikom radošću obilježavamo vjerske praznike tako da priredba povodom Ramazanskog bajrama nije bila izuzetak. Članovi dramske i recitatorske sekcije su zajedno sa članovima hora prikazali sjajnu priredbu. Svečani program su pratili i radoznali objektivi naših fotografa pa u galeriji ispod možete pogledati šta su to oni zabilježili.

Foto by Nudžejma Kadrić

 

Foto by Asja Mekić  Foto by Sarah Sharon Williams  Foto by Džejlana Kadrić

LAKŠE TORBE ZA SRETNIJE DJETINSTVO

NASTAVLJAMO  SA  PROJEKTOM SMANJENJA TEŽINE ŠKOLSKIH TORBI ŽELEĆI DA UČENICIMA ŠTO JE MOGUĆE  VIŠE  OLAKŠAMO RAD I BORAVAK U NAŠOJ ŠKOLI. U VEZI S TIM  ŽELIMO   DA  SVAKI  KABINET  I UČIONICA  IMAJU  PO  JEDAN PREDMETNI  UDŽBENIK  ZA SVAKOG UČENIKA  U RAZREDU. PROŠLE ŠKOLSKE GODINE JE PRIKUPLJEN ZNAČAJAN BROJ UDŽBENIKA I SA DODATNIM ANGAŽMANOM  SVIH NAS U NAREDNOJ ŠKOLSKOJ GODINI BIT ĆE REALNO DOSTIZANJE ŽELJENOG CILJA. RODITELJI, UČENICI I PRIJATELJI ŠKOLE KOJI UDŽBENIKE NEĆE DAVATI NEKOM DRUGOM NA KORIŠTENJE MOLIMO DA ISTE DONIRAJU ŠKOLI KAKO BI SVI ZAJEDNO ZAŠTITILI ZDRAVLJE NAŠIH UČENIKA.

ŠKOLA U PRIRODI - ŠABIĆI

UČENICI/CE ČETVRTIH RAZREDA SU ŠKOLU U PRIRODI ZA ŠKOLSKU 2018/2019. GODINU  PROVELI U ŠABIĆIMA. FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI  U GALERIJI.

 

    

    

    

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.