JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
  • Naša škola

    Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

  • Ćamil Sijarić

    Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

  • Ko smo mi

    Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

Osnovna škola Ćamil Sijarić

NAŠE POBJEDNICE

Danas je našu školu posjetila Valida Hromadžić koordinator ispred One World Platform organizacije radi uručivanja nagrada Aiši i Hani, pobjednicama takmičenja povodom Dana djevojčica u IKT-u. Također su uručene i simbolične nagrade svim učesnicama naše škole koje su svojim trudom i zalaganjem učinile da Dan djevojčica u IKT-u obilježimo na prigodan način. Zahvaljujemo se  Validi i cijelom One World Platform timu što su prepoznali kvalitet radova naših učenica i što su se izborile da obezbjede nagrade za sve učesnice. Mi ćemo i dalje ohrabrivati djevojčice i djecu da razmišljaju o budućoj karijeri u IT sektoru, da biraju poslove koji ih interesuju i koji im najbolje odgovaraju u skladu sa talentima koje posjeduju.

Više o našim pobjednicama možete pročitati na: http://www.skolegijum.ba/tekst/index/1264

 

 

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.