JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
  • Naša škola

    Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

  • Ćamil Sijarić

    Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

  • Ko smo mi

    Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

Osnovna škola Ćamil Sijarić

ZA MOJU DRAGU BOSNU I HERCEGOVINU

Za svoju dragu domovinu učenici/ce naše škole su pripremili prekrasnu priredbu. Mali glumci, recitatori,  članovi folklorne sekcije, orkestra i hora su svim prisutnim pokazali kako se radi s ljubavlju. Bez straha i treme redale su se pjesme,  plesovi, recitacije savršeno ukomponovane u široku lepezu talenata koji posjeduju naši učenici. Ako ste kojim slučajem propustili priredbu djelić atmosfere možete pogledati na fotografijama.

Našu kreativnost su prepoznali i drugi: http://avaz.ba/lokalne-vijesti/sarajevo/325332/aktivnosti-ucenika-i-nastavnika-os-%E2%80%9Ecamil-sijaric%E2%80%9C-humanitarna-akcija-i-priredba-nasoj-dragoj-bih

 

    

    

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.