JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
 • Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

ŠKOLA SKIJANJA ŠK. 2017/2018.

Kao i prethodnih godina Općina Novi Grad finansira školu skijanja za učenike/ce šestog razreda osnovnih škola sa novogradskog područja. Ovaj projekat je kako navode iz Općine Novi Grad pokrenut s ciljem  razvijanja zdravih navika kod učenika, razvijanja ljubavi prema našim olimpijskim planinama i zimskim sportovima. Učenici naše škole su svih pet dana skijali na Malom polju na Igmanu. Za rad sa polaznicima škole zaduženi su bili licencirani instruktori i do kraja škole svi učesnici su naučili skijati. Za sve učenike/ce osiguran je i prijevoz od škole do skijališta, kompletna ski oprema, korištenje vertikalnog transporta, karte za ski lift, hrana i topli napitak. Kako je bilo ovih pet sjajnih dana možete pogledati u galeriji.

    

    

    

    

    

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.