JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
 • Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

SRETAN ROĐENDAN ŠKOLO

Ovogodišnji  Dan škole obilježili smo pod sloganom „Borimo se znanjem, a danas sportom za mir i dostojanstvo“  i  u skladu s tim smo pripremili program sportsko-zabavnog karaktera. Formirane su ekipe učenika, nastavnika i roditelja koji su se takmičili jedni protiv drugih u različitim sportovima. Odmjeravale su se snage u odbojci, košarci i fudbalu, jedna velika zabava za sve učesnike. Prije i poslije utakmica program su dodatno uljepšavali nastupi horske, ritmičke i folklorne sekcije. Zahvaljujemo se svim učesnicima, a posebno roditeljima koji su izdvojili svoje vrijeme kako bi bili dio ove manifestacije.

 

    

    

    

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.