JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
 • Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

PROGRAM SEKUNDARNE PREVENCIJE

U SKLOPU PROGRAMA SEKUNDARNE PREVENCIJE NEPRIHVATLJIVIH OBLIKA PONAŠANJA I ZAŠTITE UČENIKA U OSNOVNIM ŠKOLAMA KANTONA SARAJEVO DONEŠENA SU DVA PRAVILNIKA I TO:

 • PRAVILNIK O NAČINU I OBLIKU PROVOĐENJA ODGOJNO-OBRAZOVNE PODRŠKE I STRUČNOG TRETMANA
 • PRAVILNIK O VOĐENJU EVIDENCIJE O NEPRIHVATLJIVIM OBLICIMA PONAŠANJA I ZAŠTITI UČENIKA (OBA PRAVILNIKA MOŽETE PREUZETI OVDJE)

OBA PRAVILNIKA SU RAĐENA PREMA ZAKONU O OSNOVNOM ODGOJU I OBRAZOVANJU U SKLADU SA KONVENCIJOM O PRAVIMA DJETETA KAO I ZAKONOM O ZAŠTITI LIČNIH PODATAKA. RAZREDNE STARJEŠINE SU VEĆ UPOZNALE RODITELJE SA OVIM PROGRAMOM I PRIKLJUČUJUĆIM  PRAVILNICIMA.  NASTAVNO OSOBLJE JE PROŠLO OBUKU VEZANU ZA OVAJ PROGRAM I DETALJNIJE ĆE RODITELJE IZVJESTITI NA RODITELJSKIM SASTANCIMA. RODITELJI KOJI IZ OPRAVDANIH RAZLOGA NISU PRISUSTVOVALI RODITELJSKIM SASTANCIMA ODGOVARAJUĆU PPT PREZENTACIJU MOGU PREUZETI OVDJE.

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.