• Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

TALENTI

Naša škola je prepuna talenata, na svim poljima imamo učenike koji svojim rezultatima oduševljavaju i čine nas ponosnim. U nastavku predstavit ćemo neke od njih:

Hana Mumdžić se bavi jahanjem šest godina i jaše u KK Hidalgo, stekla je pravo nastupa u prvenstvu na nivou Federacije BiH. Mnogi uspjesi su iza Hane i njenog Gavrana ali to je samo početak sjajnih stvari koje dolaze.

Faruk Hadžiabdić je već postigao nevjerovatne uspjehe i certifikat CompTIA IT Fundamentals je potvrda blistave budućnosti za Faruka. Radujemo se novim uspjesima!

Kulić Harun i Kulić Daris su se već dokazali kao vrhunski šahisti. Pored toga sada imaju i najveću pobjedu koju možete ostvariti, a to je da pobjedite samog sebe. Stati na startnu polumaratonsku liniju je hrabrost sama po sebi, istrčati 21.0975 kilometara u tim godinama je uspjeh koji se ne može dočarati riječima!

Čestitamo od srca našim talentimasmiley

    

Školski kalendar

Free Shipping

Važni dokumenti

Foto album

Naši prijatelji

 • 9malezija1.png
 • opcina_novi_grad1.png
 • osce1.png

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.