JM Teaching Aids - шаблон joomla Новости
 • Naša škola

  Škola je izgrađena i počela sa radom 1989. god. Prvobitni naziv škole je bio “Nikola Tesla”. Te godine škola broji 1530 učenika i 73 zaposlena. 

 • Ćamil Sijarić

  Pripovjedač, romansijer, pjesnik, Ćamil Sijarić.

 • Ko smo mi

  Pored redovne nastave, koja se realizuje u skladu sa Nastavnim planom i programom devetogodišnje osnovne škole od strane stručnih nastavnika, u školi se provodi i niz aktivnosti u kojim učenici nalaze sebe kroz igru, sport i edukaciju u raznim vidovima.

 • Historijat naše škole

  Škola je sagrađena i počela je sa radom 1989. godine

Osnovna škola Ćamil Sijarić

DAN NEZAVISNOSTI

Kao i svake godine dosada obilježavanju Dana nezavisnosti pristupamo sa velikom radošću. Proslava  i obilježavanje ovoga dana je od velike važnosti i željeli smo to podijeliti sa velikim brojem gledalaca. Svi prisutni su bili svjedoci bogatog programa. Uživali su gledajući male gimnastičare, prvačiće koji su nas sve nasmijali, recitatore i glumce. Za poseban, svečani ugođaj, pobrinuo se hor naše škole koji se izvrsno predstavio izvođenjem pjesama u live verziji. Na kraju su posjetioci dobili prigodne poklone koje su spremili članovi školskih sekcija. Sretan Vam Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Kontakt informacije

Home
J.U. Osnovna škola
Ćamil Sijarić
Braće Mulića 16
71000 Sarajevo
Phone
+387 (0)33 543 196
Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.